Contact

We geven met veel enthousiasme rondleidingen, met of zonder lunch, ook workshops over permacultuur, kruiden en hun bereidingen, vaste groenten en bijzondere planten. Boek ons! 

Julie: julie@wildvankruiden.be  www.wildvankruiden.be

Michiel: michiel@deverwildering.be gsm: 0484/237143

De Verwildering vzw
Poekstraat 19
9921 Vinderhoute 
België
BTW-nummer: BE 0651.855.440 
Rekeningnummer: BE06 8908 0407 0922

Facebookpagina en Instagram

Ons veld is vanuit Gent makkelijk bereikbaar met de fiets langs het mooie kanaal Gent-Brugge. Je fietst de Coupure af en rijdt over de brug van Vinderhoute richting knooppunt 54. Aan nummer 54 richting 55 en vervolgens rechtdoor in de Poekstraat.

route
Kom je met de auto, kies dan voor Poekstraat 16 in Vinderhoute (serre buurman Molenkouter), want vaak stuurt de GPS je door naar Poekstraat 19 in Drongen en dat is het verlengde van de straat.

Om de rust voor onze buren te bewaren, kun je je auto beter parkeren op de parking van de begraafplaats in de Molenslag. Neem het kleine wandelpaadje links (als je van de begraafplaats naar de molen stapt) en dan kom je uit in de Poekstraat vlakbij ons veld.


Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief:

* verplicht

Vink hier aan als je de nieuwsbrief van De Verwildering wil ontvangen:

Uitschrijven kan onderaan elke nieuwsbrief.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.