Onzen akker

Onzen akker

14 juli 2017 Uit Door Julie

Op een mooie vrijdag, 14 juli 2017, kochten we een halve hectare landbouwgrond in Vinderhoute!
Niet voor de teelt van maïs, patatten of bieten. Wel voor kruiden, en nog eens kruiden, en kilo’s bessen, en hazelnoten en groentjes zoals asperges en eeuwig moes en spinaziezuring. We maken er een eetbaar paradijsje van, gaan voor vollenbak zelfvoorziening en we starten er een klein plantenkwekerijtje. Op een dag zullen we er rondleidingen en workshops geven, en vertellen over permacultuur. En s avonds gaan we met volgeladen kruiwagens naar huis. Gewoon aan de overkant van de straat. s Morgens zal het er ruiken naar kruidensiroopjes, of pikante groentenchutneys. We krijgen eelt op onze handen en nog sterkere kuiten. Glimlach en droom, het veld is van ons!